Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"Osmeh na dar" humanitarna akcija Kancelarije za mlade Čačak (FOTO)

post-title


Kancelarija za mlade u Čačku organizuje humanitarnu akciju Osmeh na dar. Ideja je da se prikupe slatkiši, igračke, knjige,  koje će darivati  zdravstveno I socijalno ugroženoj deci sa teritorije grada, I mališanima  koji žive  na Kosovu I Metohiji.

Foto: Infopress

U okviru humanitarne  akcije  Osmeh na dar,  u gradu na Moravi postavljene su kutuje u osnovnim I srednjim školama, fakultetima, ustanovama kulture, ali I u privatnim radnjama , kako bi zainteresovani sugrađani mogli da doniraju za paketiće.  Akcija je započeta pre četri godine,   sa ciljem da u vreme  novogodišnjih praznika,  sva deca budu radosna.

U okviru humanitarne akcije,  biće priređeno I predavanje u Domu kulture,  profesora,   Vladimira Dimitrijevića,  Dostojevski savremeno doba.

Akcija Osmeh na dar ove godine zbog epidemiološke situacije započeta je ranije. Deo slatkiša je već prikupljen.  Prošle godine obradovano je više od šest stotina mališana, a najvažnije je  poručuju organizatori da širimo osmehe, I da ne smemo da zaboravimo,  koliko nekome znači naše malo.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar