Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Od ove grejne sezone uslugu očitavanja utrošene toplotne energije vrši Javno preduzeće za grejanje Čačak

post-title


Javno preduzeće za grejanje Čačak od početka grejne sezone ove godine vrši uslugu očitavanja potrošnje toplotne energije. Cena očitavanja ista je za poslovne i stambene prostore i iznosi 280,5 dinara od oktobra do aprila meseca. Cena ove usluge naplaćivaće se uz varijabilni deo računa za utrošak toplotne energije.

Čačani su uglavnom zadovoljni postojećom uslugom očitavanja potrošnje toplotne energije, ali ima i oni koji će se, zbog smanjenog i objedinjenog računa za plaćanje utroška energije i očitavanja, opredeliti za uslugu Javnog preduzeća za grejanje Čačak.

Foto: TV Lav plus

Javno preduzeće za grejanje u obavezi je da očitavanje utroška toplotne energije vrši za sve nove objekte prema odredbama odluke Skupštine grada Čačka iz 2019.godine. Pored novih objekata, svi koji to žele mogu uputiti zahtev za korišćenje ove usluge, rekla je šef Službe tehničke pripreme JP za Grejanje Čačak, Sonja Jevtović.

Sonja Jevtović - Foto: TV Lav plus

 Javno preduzeće za grejanje trenutno ne očitava delitelje toplote na grejnim telima već samo sopstvena merila toplote ispred stanova i lokala. Uslov za korišćenje nove usluge je da pre upućenog zahteva korisnici raskinu postojeći ugovor sa nekom od privatnih agencija koje su do sada očitavale utrošak toplotne energije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar