Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mladi za mlade: Podsticanje volonterizma među maldim Čačanima

post-title


Aktivisti Kancelarije za mlade trude se da podstaknu volonterizam kod mladih. Njihove aktivnosti usmerene su da svojim angažovanjem,  utiču na razvoj grada na Moravi.

Foto: Infopress

Volonteri Kancelarije za mlade žele da pošalju poruku javnosti , da oni imaju ideje koje su veoma korisne za društvenu zajednicu  I da je važno da ih čuju. Oni ističu da su bili aktivni, I u toku vanrednog stanja  kada su održavali online sastanake  , a  da je za njih Kancelarija,  mesto gde najradije provode slobodno vreme.

Foto: infopress

U okviru projekta Baci šapu 21.novembra postavljaće hranilice za pse I mačke na više lokacija u gradu .Takođe, mladi ljudi realizuju I projekat Zastani, pročitaj, razmisli  u okviru koga će postavljati info table na kojima će biti napisani određeni  citati, ali I predstavljene biografije uspešnih Čačana.

U toku je I realizacija akcije koja je volonterima omiljena ,  Osmeh na dar u okviru koje  se prikuplaju slatkiši za mališane  u Srbiji I na Kosovu I Metohiji.  Ono što izdvaja ovu akciju je upravo to što mladi, pomažu mladima, sa skromnom, a veoma važnom idejom,  posebno u današnje vreme  da širimo osmehe. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar