Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Pogledajte koje su sve investicije planirane za 2021. godinu - Pokrenuta Javna rasprava

post-title


Grad Čačak oglasio je Javnu raspravu o Nacrtu planiranih investicija za 2021. godinu. 

Među najzanimljivijim investicijama koje su planirane za 2021. godinu su svakako rekonstrukcija Opšte bolnice, izgradnja spomenika Županu Stracimiru, potom postavljanje velikog tobogana na gradskom bazenu u okviru SC "Mladost", fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, nastavak izgradnje auto-puta Preljina-Požega, izgradnja ulice 10 (budući bulevar Vojvode Putnika). Na sledećem LINKU možete pogledati popi svih planiranih investicija.
 
Grad Čačak poziva sve građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa Nacrtom planiranih investicija grada Čačka za 2021 godinu, koji je sastavni deo ovog javnog poziva, i daju predloge i sugestije. 
 
Javna rasprava sprovodi se u periodu od 01.12.2020. - 16.12.2020. godine. 
 
Predlozi i sugestije dostavljaju se putem elektronske pošte na adresu: budzet2021@cacak.org.rs ili pisanim putem dostavom Gradskoj upravi za finansije grada Čačka, na šalter broj 11, pisarnice grada Čačka ili putem pošte. 
 
Na sastanku koji će se održati dana 17.12.2020. godine sa početkom u 9 časova u sali Gradskog veća grada Čačka, biće razmotreni dostavljeni predlozi i sugestije tokom javnog uvida. Sastanku će prisustvovati predstavnici obrađivača. Radu na sastanku mogu da prisustvuju fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su podneli predloge i sugestije u toku trajanja javnog uvida a svoje učešće na sastanku prijavili putem elektronske pošte budzet2021@cacak.org.rs ili pisanim putem dostavom lično ili poštom najkasnije do 17.12.2020. godine do 8 časova. 
 
Po okončanju Javne rasprave, grad Čačak će analizirati sve predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i u roku od 24 časa od dana okončanja javne rasprave i isti objaviti na internet stranici grada Čačka.       



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar