Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



I Čačak trči za Minju, Aniku i Olivera

post-title


Za sva tri deteta se skuplja novac, do polovine decembra treba da se istrči neka distanca, recimo mi u Čačku smo izabrali 3/5/10 km u zavisnosti od mogućnosti trkača. Uplatom novca od 500 dinara svaki trkač koji učestvuje dobiće medalju i startni paket. Mi želimo kao trkačka zajednica da se odazovemo ovom humanom činu i damo skroman doprinos, kažu iz organizacije Čačak trči

Dragi prijatelji, dragi trkači, dragi budući trkači, dragi humani ljudi, vreme brzo leti, a naša deca čekaju da se sakupi novac za njihovo lečenje. Moramo da pomognemo i na ovaj način. Od 01.12. do 31.12.2020. trajaće TRKA ZA ŽIVOT, u kojoj ćemo trčati za naše heroje, Minju, Aniku i Olivera. Ovoj deci su hitno potrebni ogromni iznosi novca, životno su ugroženi i svaki dan čekanja je dan previše. Hajde da zajedno učinimo nešto dobro za sve njih, a i za sebe. Hajde da trčimo!
Vaše je da uplatite po minimum 500 dinara (ili po 5 eura) na račune svo troje dece u fondaciji Budi human ili da pošaljete po 3 sms poruke za svako dete, dostavite dokaz o uplati i istrčite odabranu distancu. Možete trčati 3, 5, 10 ili 21,1 km. Na kraju trke, dobićete startni paket sa medaljom, zahvalnicom i poklonom iznenađenja, a najbrže čekaju posebne nagrade. Budući da je ovoj deci hitno da sakupe novac, možete početi da uplaćujete ili šaljete poruke odmah po prijavi.

Budući da je ovoj deci hitno da sakupe novac, možete početi da uplaćujete ili šaljete poruke odmah po prijavi, a da trku istrčite kada god nađete vremena, sve do 31.12.2020.
Možete trčati gde god želite, meriti dužinu bilo kojom aplikacijom (Strava, Garmin, Runtastic Runkeeper, bilo kojom), možete ishodati svoju distancu. Važno je da budete deo ove akcije, kako bi ovo postala godina u kojoj ste istrčali Trku za život troje dece, a ne godina u kojoj nam je pandemija okrenula svet naopako. Oni koji nikada pre nisu trčali, stvoriće sebi najlepšu uspomenu na prvu trku, znajući da su trčali kako bi pomogli da Minja, Anika i Oliver dobiju šansu za život. Podelite objavu o trci, obavestite ljude koje znate, delite na mrežama, kako bi se sakupilo što više novca. Imajte na umu da trčanjem doprinosite svom zdravlju i zdravlju ove dece. Hajde da budemo tim, tim koji će trčeći pomoći Minji, Anika i Oliver da što pre stignu na svoj cilj!

Za učešće u trci potrebni su sledeći podaci:
Ime i prezime, datum rođenja, pol, distanca, adresa, broj telefona, dokaz o uplati. Nakon istrčane trke, dostavite nam vreme istrčane distance i fotografiju (nije obavezna).
Sve podatke možete dostaviti na sledeći Viber ili WhatsApp: 0656573296, messenger Rade Trkulja ili instagram profilima @_fitness_trener_rasom ili @humanitarnibazar



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar