Čačak – Građani Čačka dobili su novu oazu savremene kupovine, Mega Maksi, koji je otvorio vrata svojim kupcima na adresi Železnička kolonija bb.

Na mestu nekadašnjeg Tempa potrošači će moći da uživaju u najmodernijem hipermaketu sa inovativnim i širokim asortimanom, najpovoljnijim Tempo cenama i u dobro poznatoj komšijskoj usluzi.

Novootvoreni hipermarket namenjen je svim članovima domaćinstva. Bogata ponuda svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva dokaz je zašto je Mega Maksi pravo mesto za celu porodicu. Jedinstven koncept zanatske pekare, sa ručno pravljenim hlebovima u radnji, nudi posebno uživanje za sve ljubitelje tradicionalnih hlebova. Seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi odvešće potrošače u pravo carstvo ukusa.

Raznovrsnu ponudu obogaćuje i širok asortiman sezonskih i bebi proizvoda, zdravije hrane, potrepština za ličnu higijenu, kao i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Uz bogat izbor proizvoda, za kompletan užitak u komšijskoj kupovini, kupcima će svakog dana na usluzi biti više od 80 dobro poznatih lica.

Mega Maksi u Čačku dodatno je prilagođen osobama sa invaliditetom. Svakog dana od 12 do 14 časova biće uvedeni mirni sati sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođeni posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene. Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine i prioritetna kasa za osobe sa invaliditetom.

Mega Maksi nizom inovativnosti nudi sve prednosti novog iskustva kupovine, što je samo početak ka stvaranju još boljeg mesta za kupovinu za sve kupce.

1 KOMENTAR

  1. Nemoguće da se niko nije zarazio., tj. da se neće zaraziti. Koliko je ljudi bilo i koliko se sve ispipalo. Ne razumem kako je to dozvoljeno…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here