Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanska firma OzonPro u borbi protiv korona virusa: Pomoću ozon generatora sterilišu sve površine i prostore (FOTO)

post-title


Nikola Tesla je daleke 1896 godine patentirao Ozon generator, kao oruđe u borbi protiv virusa, bakterija, patogena svih vrsta.

Panika, koju je u svetu izazvala pandemija novog virusa SARS-Cov-2, vratila je u prvi plan Ozon kao najefikasnije prirodno sredstvo za borbu protiv svih patogena( virusa i bakterija …).

Kovid bolnice, oprema i aparati od vitalnog značaja za spas obolelih od korona virusa Covid 19, sterilišu se ozonom pre stavljanja u funkciju.

Kompanija OzonPro iz Čačka, je među prvima u našoj zemlji, započela primenu genijalnog Teslinog rešenja, koje je, između ostalih, podržao i fond za inovacije Vlade RS.

Stručni timovi kompanije OzonPro, sterilišu javne i zdravstvene ustanove, obdaništa i škole, proizvodne pogone, ugostiteljske objekte, hotele, sportske sale, teretane… ali i stanove i porodične kuće. U "doba korone" kako se već naziva ovaj perido, sterilizacija ozonom, prostora i opreme, vraća (donosi) nam preko potreban osećaj sigurnosti i vere, da se možemo izboriti sa do sada najvećim izazovom u 21. veku, korona virusom.

Ozon Pro
Adresa: Ibarski Put Preljina BB
Email: info@ozonpro.rs
Telefon: 0693700800

Potražite ih i na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/ozon.pro.1
Instagram: https://instagram.com/ozonprosrbija?igshid=19cdxnbb59t8a



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar