Igor Logvinov, nekadašnji član SNS-a, a danas Stranke Rusa Srbije, pretio je početkom septembra direktoru JKP Komunalac Petru Domanoviću jer nije produžio ugovor o radu njegovoj snahi saznaje portal Infopress.

Igor Logvinov, foto: printscreen

Kako stoji u dokumentaciji iz istrage, Logvinov je Domanoviću pretio čupanjem ušiju. Te pretnje mu je prvo izrekao na ulici, a potom i u njegovom kabinetu u zgradi Komunalca. Kako kaže naš izvor iz Komunalca, pravi razlog za bes Logvinova je taj što je prijavljen službama koje su počele da mu naplaćuju uslugu iznošenja smeća, što do tada nije bio slučaj.

Domanović je tužilaštvu i policiji prijavio pretnje pa je pokrenut istražni postupak. Logvinov je u istrazi potvrdio da je pretio Domanoviću zavrtanjem ušiju. Pokušao je da to ublaži da je mislio metaforički, za skupštinskom govornicom, da će izneti sve navodne dokaze o njegovom radu, mada svi znamo da on nije odbornik u Skupštini grada”, navodi naš izvor iz istrage.

Isti izvor otkriva da se zbog pokušaja reketiranja i ucenjivanja protiv njega intenzivno vode istražne radnje u još nekoliko slučajeva.

Infopress

12 KOMENTARA

  1. Ko se još bavi ovim preletačem? Logvinov je promenio sve postojeće stranke, još samo kod Talija nije bio. Osnovni motiv materijalna korist

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here