Kao što je MediaPortal već pisao, bivši član Srpske napredne stranke iz koje je nedavno izbačen, a sada član Stranke Rusa Srbije Igor Logvinov uputio je sramne seksističke uvrede na račun narodne poslanice iz Čačka Biljane Jakovljević. Iako je Biljana Jakovljević funkcioner SNS-a na opšte iznenađenje svih, lokalni odbor ove stranke u Čačku propustio je da se oglasi po ovom pitanju.

Sramne uvrede Logvinova

Iznenađenje je veće kada se zna da za seksističko vređanje žena, posebno u javnom životu, postoji nulta tolerancija. Osude su izostale i kada je su u pitanju predstavnici grada Čačka, što ovakvom načinu ophođenja u javnom prostoru može dati vetar u leđa.

Podsetimo, prethodnih dana mediji su preneli više tekstova o navodnim pretnjama koje je Igor Logvinov uputio direktoru JKP Komunalac Petru Domanoviću, kao i o malverzacijama u Crvenom krstu u Čačku gde je Logvinov zaposlen. Kako MediaPortal saznaje protiv Logvinova se intenzivno vodi istraga i zbog ucenjivanja funkcionera i pokušaja iznude.

MediaPortal

3 KOMENTARA

  1. Nece da mu daju na znacaju, nebitan bahati lik koji kljuca po internetu i gubi vreme. Ali svakako ga treba sankcionisati za nepismena pisanija po netu, ne moze tek tako da ljaga uspesne ljude…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here