Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Filmski program Doma kulture

post-title


U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

FANTASTIČNI POVRATAK U OZ

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Jus pokušava da im se osveti. Da bi uspešno komandovao vojskom Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Dortoti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njeni građani ponovo su u nevolji.

Uloge: Nenad Stojmenović, Tamara Aleksić, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Aleksandar Ristoski, Mladen Sovilj, Kristina Kika Jovanović, Pavle Jerinić, Bojan Stojčetović
Režija: Fjodor Dmitrijev

https://youtu.be/O9w5LOEPrDA

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 16 časova.

MALE STVARI

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dikon (Denzel Vošington) poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad. Dobitnici Oskara Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto briljiraju zajedno u napetom psihološkom trileru koji ostavlja bez daha.

Uloge: Denzel Vošington, Rami Malek, Džered Leto
Režija: Džon Li Henkok

https://youtu.be/RD8bu3vsRzw

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 18 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar