Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Lučani: Andorid aplikacija za komunikaciju sa građanima i njihovo informisanje

post-title


Opština Lučani je u okviru nacionalnog projekta upravljanja rizikom od elementarnih nepogoda razvila aplikaciju koja će služiti za komunikaciju sa građanima opštine Lučani kako u vanrednim situacijama preko naredbi i preporuka tako i u redovnim aktivnostima, građani će primati servisne informacije vezane za aktivnosti naših javnih preduzeća na terenu”, rekao je predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović.

 

Predsednik opštine Lučani i komandant Štaba za vanredne situacije ističe da je ovo jako korisna aplikacija koja se besplatno preuzima na Play prodavnici za android platformu i njeno dalje korišćenje je potpuno besplatno, potrebno je samo da je korisnik povezan na internet mrežu za prijem obaveštenja. Preko ove aplikacije lokalna samouprava i javna preduzeća opštine Lučani će obaveštavati građane koji su instalirati aplikaciju o stanju putne infrastrukture, tj. čišćenju snega, prekidima u saobraćaju, izmeni režima saobraćaja. Obaveštenja će dobijati iz delokruga rada našeg komunalnog preduzeća o kvarovima na vodovodnoj mreži i drugim redovnom aktivnostima, naravno građani će primati i informacije od Elektrodistribucije vezano za stanje niskonaponske mreže.

 

Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android platformu, a kasnije će prilagoditi i za IOS operativni sistem.

 

Instalirane je vrlo jednostavno, na Play prodavanici se unese Siuvs Mobile, aplikacija se instalira na telefon i klikom na plavi kružić u donjem desnom uglu otvara se podmeni gde se klikne na Prijava i posle toga se samo izabere opština Lučani u padajućem meniju i od tog trenutka ste prijavljeni za obaveštenja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar