Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jedinstvena informativna emisija za celu Zapadnu Srbiju kreće sutra

post-title


Dnevnik zapadne Srbije je jedinstvena informativna emisija za zapadnu Srbiju i projekat je Glasa zapadne Srbije sa još tri televizije, tv Telemark, tv Požega i tv Gornji Milanovac sa oko dvadeset lokalnih medijskih kuća i produkcija.

Dnevnik će se prvi put emitovati sutra iz studija tv Telemarka u Čačku sa početkom u 20 časova a voditelji su Vukica Lazović i Gvozden Nikolić.

,,Okupili smo sjajne ljude ali biće ih još. Svi oni koji žele iskreno da sarađuju sa nama su dobrodošli jer želimo da ovaj deo Srbije dobije jednu centralnu informativnu emisiju koja je spremna da zakorači u svaku ulicu ili svaki planinski potok ako je u interesu građana. Bavićemo se privredom, ne može se zaobići ni politika ali ciljna grupa nam je pre svega običan čovek. Vidimo se sutra u 20 sati, tu ste da ocenite, nadamo se da vas nećemo razočarati, ni ja niti moje kolege kojih je nećete verovati TRIDESET DVOJE, ali za sada" kaže Gvozden Nikolić urednik Dnevnika.

Pored četri (televizije Telemark,Tv Požega,tv Gornji Milanovac i tv Zlatar koje će se uključivati u isto vreme) tu su brojne produkcije. Užice će pokrivati Oglasna tabla, tu je PP Medija, LJubovija info, Ars produkcija Kosjerić, Medija portal, Zvuci Srbije, tv Zlatar, LJig info, Top pres Topola, Radio D Lučani…



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar