Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dolaze dani sa višim temperaturama i dužim sunčanim periodima

post-title


Kiša i sneg će padati na jugu i istoku Srbije, a zatim se i tamo očekuje razvedravanje. Sa zapada stiže topliji vazduh. Jutarnja temperatura od -4 , najviša dnevna do 14.

Danas će duvati slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi, a dan će obeležiti sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka.

Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, samo još ujutru i pre podne ponegde na jugu i istoku kratkotrajne mešovite padavine (kiša i sneg).

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, uveče i noću u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4 stepena, na jugu Srbije od -4 do 0, a najviša dnevna od 7 do 14 stepeni.Tokom noći doći će do naoblačenja, a temperatura će se spustiti

U petak suvo i toplije, a slab jutarnji mraz očekuje se samo na jugu zemlje. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od -4 do 4, najviša dnevna od 5 na istoku do 14 stepeni na zapadu Srbije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar