Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Za vašu telesnu i mentalnu snagu - teretana "Maximus" (FOTO)

post-title


Posle praznika skoro svako od nas se bori sa kojim kologramom više, a kako se bliži proleće, vremena je sve manje da svoju liniju dovedemo do savršenstva. Tada većina nas želi neku savršenu organizaciju i stručni nadzor, i sve ono što je neophodno za zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja, baš takvo mesto je i teretana "Maximus" u Čačku.

Teretana "Maximus" se prostire na 450 m2. U sklopu teretane se nalaze muška i ženska svlačionica sa ormarima za stvari i tuš kabinama, prostorija za stoni tenis i prostorija za funkcionalne treninge. Prijatan ambijent sa ventilacijom i klimatizacijom upotpunjuju sprave renomiranog proizvođača “Panatta Sport”.

Teretana Maximus akcenat stavlja na higijenu i čistoću prostora koji je, zbog toga što se nalazimo na prvom spratu poslovne zgrade, ispunjen prirodnom svetlošću i čistim vazduhom. Jako nam je bitno da se sve vreme boravka osećate prijatno, a za to će se pobrinuti ljubazni i profesionalni instruktori, koji će vas uputiti u programe treninga, bilo da ste početnik Ili profesionalni sportista.

UPOZNAJTE MAXIMUS TIM


Marija Majstorović

Marija ima decenijsko iskustvo u fitnesu i bodi bildingu. Ljubav prema poslu i kvalitetan rad odražava se na rezultate, čime se dobija uvek zadovoljan i zdrav klijent, budući da je zagovornik teže da je osnovni i glavni motiv fizičke aktivnosti, zdravlje. Najefikasniji programi treninga prilagođeni fizionomiji i i formi klijenta, podrazumevani planovi ishrane i eventualne suplementacije, sve u skladu sa ciljem kome se teži! Licencirani je operativni trener svetske bodi bilding i fitness federacije (IFBB ADVANCED BODY BUILDING AND FITNESS TRAINER SPECIALIST).

This image has an empty alt attribute; its file name is marija-602fac6f24190.jpeg
Marija Majstorović

Ivan Krunić

Licencirani je fitnes instruktor i personalni trener. Od ranog detinjstva је u sportu. Bavio se pre svega fudbalom, ali ga je uvek više interesovala organizacija treninga, sam trening i fizička priprema. Više od dvanaest godina radi u fitnes centrima. Као neko ko je u školi važio za dobrog matematičara, posebno su mu zanimljiva testiranja i dijagnostika, kako bi u radu sa rekreativcima, a posebno sportistima, mogao biti što precizniji i konkretniji u kreaciji trenažnog procesa. Sa velikom pažnjom prati i primenjuje sve iz oblasti ishrane i suplementacije.

Ivan Krunić

Stefan Poledica

Rođen je 10. decembra 1991. godine u Čačku. Još od ranih srednjoškolskih dana dok se aktivno bavio fudbalom želja mu je bila da jednog dana postane trener, gde će pomagati drugima da postanu bolja verzija sebe. Aktivno trenira već punih sedam godina. Njegov način rada sa klijentima je prevashodno baziran na funkcionalnim vežbama. Tim načinom treninga dobija se, ne samo dobar izgled nego puna funkcionalnost tela za svakodnevne aktivnosti. Uživa posmatrajući kako se njegovim klijentima dešavaju pozitivne transformacije. Znajući da je u to njegova uloga velika, čini ga ispunjenim. Jedan od njegovih većih uspeha je treće mesto na Balkanskom šampionatu u street workout-u, a sigurno najveći su zadovoljni klijenti.

This image has an empty alt attribute; its file name is stefan-602fac6168d04.jpeg
Stefan Poledica

Filip Ostojić

Rođen je 1993. u Čačku. U Teretani Maximus na poziciji fitnes instruktora je od 2014. godine, a od 2017. godine i kao licenirani personalni trener od strane IFBB akademije za sport. 2019. godine završio je fakultet za Sport i Fizičko vaspitanje i dobio zvanje profesor sporta i fizčkog vaspitanja. Takmičarski i rekreativno se bavi bodibildingom, a dugogodišnje iskustvo bavljenja sportom i treninga u teretani prenosi na svoje klijente. Treninge drži prema zahtevima klijenta - bilo da se radi o mišićnoj hipertorofiji (uvećanju mišične mase) ili redukaciji telesne težine. Prema vašim zahtevima piše plan ishrane, treninga i pravilne upotrebe suplementacije i detaljno prati vaš napredak. U svojem dosadašnjem radu ima puno zadovoljnih klijenata. Moj moto je RED, RAD I DISCIPLINA koja je ključ uspeha.

Filip Ostojić

Andrija Simeunović

Od samog detinjstva eksplozivnost i snaga su me vodile ka sportu. Sa svojih 7 godina počeo sam da treniram košarku, a već sa 16 sam krenuo u teretanu i posvetio se njoj kao načinu zivota. Danas, 16 godina kasnije, imam ogromno iskustvo sto se tiče treninga, zdrave ishrane i pravilnog korišćenja suplementacije. Postao sam i profesionalac. Na IFBB takmičenju u bodybildingu osvojio sam četvrto mesto u kategoriji Classic BB. Moj izgled je moja lična karta. Ja sam tu da vam pomognem ukoliko želite: povećanje mišićne mase, program za mršavljenje, eksplozivni trening, trening snage, program ishrane.Garantujem vam da ćete uz mene doziveti fitness kao način zivota!

This image has an empty alt attribute; its file name is andrija-simeunovic-5f7d9094b4170.jpeg
Andrija Simeunović

Cenovnik za muškarce, mesec dana 2400 dinara, cena dnevnog treninga 300 dinara. Za žene, mesec dana 2000 dinara, cena dnevnog treninga 200 dinara. Cena je data za korišćenje kompletnog sadržaja teretane, osim personalnih i grupnih treninga. Za uplatu tri meseca i vise odjednom odobravamo popust!

Za sve dodatne informacije posetite njihov sajt https://www.teretanamaximus.rs/ ili nalog na Instagramu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar