Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović pred sutrašnji meč sa Megom: Nemamo šta da izgubimo, a možemo dobiti mnogo

post-title


U okviru 19. kola ABA lige košarkaši Borca će otputovati u prestonicu, gde će im domaćin biti ekipa Mega Sokerbet (nedelja, 12 časova, Arena sport 4).

Ovaj meč sledi nakon nešto duže pauze koju je Borac imao po ko zna koji put u sezoni. Doduše, to vreme je tabor iz grada na Moravi iskoristio da se dobro pripremi kako za meč sa Megom, tako i za brojne duele koji slede u toku marta. Ne treba posebno naglašavati da će upravo u narednom mesecu Borac odigrati neke ključne duele u premijernoj sezoni u jadranskom takmičenju.

,,Duge pauze su za nas ove sezone postale praksa. Ali šta je tu je, ne možemo na to da utičemo. Moram da naglasim da će nam ceo mart, pa i april, biti od neizrecive važnosti za sudbinu u ABA ligi. Iskreno se nadam da ćemo u tom periodu igrati mečeve u normalnom ritmu, a ne sa prekidima kao do sada. Željni smo utakmica, to je sigurno. Prošle godine smo ih imali i previše, a ove sezone nedovoljno“, smatra šef struke Borca.

Što se tiče naredog rivala, Marinović za njega ima samo reči hvale.

,,Nekoliko puta smo igrali protiv Mege, tako da se dobro znamo. Reč je o ekipi sastavljenoj od vrhunskih mladih igrača, a ima i najbolji centarski par u ligi. Doduše, takav sistem Mega ima godinama. Takođe, moram da naglasim da Megu predvodi odlični trener Vladimir Jovanović, a na terenu to čini njegova produžena ruka, iskusni Milenko Tepić. Sve u svemu, ove godine Mega igra fenomenalno“, rekao je trener Čačana.

Borac je u minulom periodu vredno radio, a sve u cilju da što spremniji dočeka naredne izazove.

,,Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo. U periodu koji je iza nas bili smo samo bez Dude Sanadzea, koji je bio sa reprezentacijom Gruzije. Naglasio bih da su momci u prethodnom periodu dobro radili i svi su spremni za utakmicu“, dodao je popularni Malina.

Sve u svemu, Marinović poručuje.

,,Nemamo šta da izgubimo, a mogli bismo mnogo toga da dobijemo. Sigurno je da se nećemo predati. Doduše, igramo u čudnom terminu, od 12 časova, ali nema veze, i na to ćemo se navići. Bitno je i to što ćemo biti kompletni u nedelju protiv Mege, jer se Kočović nakon pauze vraća na teren“, zaključio je Marko Marinović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar