Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Povećava se broj novoobolelih učenika i nastavnika u Moravičkom okrugu: U Čačku jedno odeljenje osnovne škole komplet prebačeno na onlajn nastavu

post-title


U Moravičkom okrugu je u ponedelajk prijavljeno 14 novih slučajeva korona zaraze kod učenika i nastavnika, izjavila je načelnica Školske uprave u Čačku Slađana Parezanović.

Ona je u izjavi za Morava info istakla da nema značajnijeg pogoršanja epidemiološke situacije u školama na području Moravičkog okruga.

– U celom Moravičkom okrugu juče prijavljeno ukupno 14 zaraženih nastavnika i učenika. Ali, najbitnije je da nema nigde grupnog zaražavanja. Radi se o pojedinačnim slučajevima u različitim školama, odeljenjima, razredima. Situacija je, zasad, još uvek pod kontrolom – navela je ona.

Prema njenim rečima, jedno odeljenje u Osnovnoj školi “Milica Pavlović“ prešlo je na režim onlajn nastave, pošto je, kako je navela, učiteljica u izolaciji.

– Oni su prešli na onlajn nastavu na dva-tri dana. Učiteljica je u izolaciji jer je član njene porodice zaražen i čekamo epilog te situacije – kazala je Slađana Parezanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar