Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Filijala Globos osiguranja otvorena u Čačku

post-title


Jedina domaća privatna osiguravajuća kuća, Globos osiguranje, otvorila je u četvrtak, 04. marta 2021. godine svoju filijalu u Čačku. Ovo je veliki dan i za Globos osiguranje i za British Motors kao njegovog većinskog vlasnika, a posebno za Čačanina Ostoju Mijailovića, imajući u vidu da je ove i prethodne nedelje, otvaranjem predstavništava svojih firmi u Čačku pokazao koliko mu je stalo do njegovog grada i sugrađana.

Sa promenom vlasništva i menadžmenta prošle godine, Globos osiguranje je krenulo u veliku ekspanziju na tržištu neživotnog osiguranja i očekujemo da u ovoj, 27 godini poslovanja, ostvarimo preko 3 milijarde dinara premije osiguranja. Poseban fokus je na osiguranju vozila (autoodgovornost i kasko osiguranje), kao i na osiguranju imovine korporativnih klijenata. Zavidan rast se ostvaruje zahvaljujući angažovanju stručnjaka, kojih je preko 400 zaposleno u poslednjih godinu dana, što je izuzetan uspeh u uslovima pandemije.

Globos osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva što je ključan parametar Narodne banke Srbije prilikom ocenjivanja pouzdanosti osiguravajućih kuća, ali i osnov za poverenje osiguranika. Ističu da su posebno ponosni na ostvareno prvo mesto sa 98.3% efikasnosti u rešavanju odštetnih zahteva u autooodgovornosti u 2020.g.

U prethodnoj godini su lansirani novi proizvodi putno zdravstveno osiguranje i pomoć na putu, a otvorene su filijale širom Srbije, a plan je da u ovoj godini posle Čačka otvore i filijale u Smederevu, Subotici, Vranju, Zaječaru i Loznici.

Vrlo je bitno istaći da su Ostoja Mijailović i Globos osiguranje dobro poznati po humanosti i podršci sportskim klubovima, udruženjima i osobama sa posebnim potrebama, te je ovom prilikom uručena donacija Udruženju paraplegičara Čačka.

Kako je istaknuto prilikom otvaranja filijale u Čačku, Globos osiguranje će i u budućnosti nastaviti sa postavljenom strategijom poslovanja sa željom da sačuva postojeće i privuče nove klijente iz Čačka i okoline. Ambicija ove kompanije je da bude siguran životni oslonac svojih klijenata i da se kroz tri godine nađe među prve tri osiguravajuće kuće u Srbiji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar