Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović: Protiv Cedevita Olimpije nas očekuje ni malo lak zadatak

post-title


U okviru 20. runde ABA lige po drugi put u sezoni sastaće se čačanski Borac i Cedevita Olimpija iz Ljubljane (subota, 17 časova).

Što se tiće prvog ovosezonskog duela ekipa koje predvode Marko Marinović i Jurica Golemac, pobedu je u prestonici Slovenije zabeležio domaćin. U tom meču Borac je dobro parirao rivalu u prvih 10 minuta, pa je taj deo igre okončan nerešenim skorom (25:25). Međutim, u nastavku je Cedevita Olimpija dodala gas, pa je drugi i treći deo rešila u svoju korist, kada je stekla i solidnu zalihu koševa. Borcu je jedino preostalo da u poslednjem kvartalu malo smanji zaostatak i uzdignute glave ode iz Stožica.

Trener Borca Marko Marinović sa puno hvale govori o sledećem protivniku. Inače, jedan deo karijere on je proveo upravo u Olimpiji.

,,Cedevita Olimpija je ekipa koja se bori za mesto u četiri najbolja tima, kako bi otišla u plej-of ABA lige i ušla u trku za osvajanje titule. To je tabor koji igra odlično ove sezone, u zavidnoj je formi. Reč je o ekipi koja je sastavljena od vrhunskih pojedinaca, a vodi je sjajni trener Jurica Golemac“, izjavio je kormilar Borca.

Zbog svega rečenog, Borcu u subotu neće biti ni malo lako.

,,Očekuje nas ni malo lak zadatak. Doduše, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, što smo i učinili, tako da jedva čekamo da počne utakmica“, dodao je Marinović.

On apostrofira značaj utakmica koje predstoje u martu.

,,U martu nas očekuje dosta važnih mečeva. Daće Bog pa da opet ne bude nekih smetnji i odlaganja, već da svi budemo zdravi i da realizujemo sve predviđene duele. Biće to krucijalne utakmice za našu sudbinu ove sezone. Još jednom ponavljam, imali smo dovoljno vremena za treniranje i pripremu, baš smo se uželeli utakmica, tako da ih željno očekujemo“, zaključio je Marko Marinović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar