Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ostoja Mijailović kakvog ne poznajete: Uživam u jahanju predivnim predelima u Prislonici

post-title
Foto: Privatna arhiva


Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović nema samo strast prema košarci, fudbalu i crno-belim bojama, već i prema rasnim konjima, piše Kurir. Mijailović u rodnoj Prislonici pored Čačka ima ergelu u kojoj se šepuri pet rasnih grla.Kako nam je rekao, radi se o dobro poznatim holandskim rasama.

Porodično tradicionalno gajimo domaće životinje, pa i konje, koji su najlepše i najplemenitije životinje. Imamo pet grla, u pitanju su holandske rase. Tri su takozvana KWPN, a dva Trizijca, to su vam oni što imaju "lepu frizuru" - uz osmeh kaže Mijailović.Pitamo ga kako se rodila ljubav prema ovim elegantnim životinjama.

Odrastao sam na selu uz domaće životinje. Imali smo konje kada sam bio dečak, tako da smo porodično odlučili da nastavimo da ih gajimo. Oduševljen sam njima, a u mom kraju postoje predivni predeli za jahanje. To mi je jedna vrsta odmora i relaksacije. Znate, kada odemo na jahanje, ne razmišljam ni o čemu i to mi zaista prija - pojasnio nam je on.

Kurir



Komentari

Od kada je sreo mene i moj BMW od tada mu sve krenulo ko po loju. Med i mleko. Stara poslovica: Dok nekom ne smrkne drugom ne moze da svane.

Stuttgart

13.04.2021 13:04


Ostavite komentar