Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Zdrava Srbija nije pozvana na međustranički dijalog, Stamatović: Izgleda da kvarimo planove patriotskoj, a možda i građanskoj opoziciji

post-title
Foto: RINA


Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije  rekao je da nisu pozvani od strane predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića na međustranački dijalog.

„Ako to nešto govori, nismo izgleda poželjni ni opoziciji, nas nigde nema Niti učetvujemo ni na ovoj ni na onoj strani. Ono za šta se mi zalažemo je da se više priča i otvore mediji za manje političke partije kao što smo mi. Recimo na RTS-u nas nema nikada, ima beogradskih partija koje ništa nisu značajnije ali nas ne”, kazao je Stamatović.

Prema njegovim rečima protiv su i učešća stranih posmatrača ili pregovarača, jer ne znaju šta bi oni mogli da pričaju u Srbiji.

„Nismo uvršćeni ni u jedan ni u drugi blok. Izgleda da kvarimo planove i patriotskoj opoziciji a možda i građanskoj. Smatramo da se neke kritike i od strane opozicije ka vlasti zloupotrebljavaju. Zato treba da pokrijemo video nadzorom sva biračka mesta, kao u Rusiji i da glasanje bude obavezno. Mislimo da bi to bilo dobro i za SNS i za opoziciju”, rekao je Stamatović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar