Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nova tri filma na programu Doma kulture u Čačku (VIDEO)

post-title
Foto: Mediaportal


U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

КRUDS: NOVO DOBA

Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

Glasovi: Anja Mit, Nada Blam, Stevan Piale, Srđan Timarov, Paulina Manov, Marko Janketić, Đurđina Radić, Dragan Vujić i Vesna Peštrović
Režija: Džoel Кroford

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 16 časova.

LIHVAR

Jedan dan u životu zelenaša po nadimku “Mundir” u malom gradu u Srbiji, kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna. “Mundir” uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ipak, da li je možda nešto propustio? Da nije ostavio neki trag? Jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima.

Uloge: Mladen Andrejević, Strahinja Blažić, Stefan Bundalo
Režija: Nemanja Ćeranić

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 18 časova.

TIHO MESTO 2

Nastavak horor trilera iz 2018. godine. Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, i nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Međutim, ubrzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja...

Uloge: Silijan Marfi, Emili Blant, Noa Džup, Milisent Simonds, Đimon Hounsu
Režija: Džon Кrasinski

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 20 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar