Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Predlog za skupštinsko priznanje opštine Lučani „POVELjA 10. JUN“

post-title
Foto: Mediaportal


Preduzeće „Milan Blagojević – namenska“ je direktno zaslužno za smanjenu stopu nezaposlenosti u opštini i okolnim opštinama, za dobre uslove kvalitetnijeg poslovanja privrede i bolji život naših građana, kao i za unapređenje celokupnog poslovnog ambijenta na teritoriji opštine Lučani.

Takođe, „MB – Namenska“ je društveno odgovorno preduzeće koje je pomoglo investiranje brojnih važnih investicija skoro u svim segmentima života i rada građana opštine Lučani kao i susednih opština čiji građani rade u ovom preduzeću.


Preduzeće „Milan Blagojević – Namenska“sa izraženim poslovnim uspesima koje beleži u prethodnom periodu, omogućava pozitivno poslovno okruženje i za sve nove investitore koji dolaze sa gradnjom auto puta Preljina – Požega.


Zahvaljujući vojnoj industriji u opštini Lučani je postavljen značajno bolji temelj daljeg razvoja, kroz nova zapošljavanja, infrastrukturne projekte, nadogradnju obrazovanja, kulture, sporta i socijalne i zdravstvene zaštite i svakodnevno se unapređuje kompletna infrastruktura koja je najvažnija za opstanak i kvalitetan život mladih u opštini Lučani.


Tokom svog mandata na mestu predsednika opštine beležim saradnju na izrazito visokom i plodonosnom nivou sa direktorom „MB – namenska“ mr Radošem Milovanovićem. Zajedno smo okončali brojne investicije i prevazilazili poteškoće u realizaciji projekata a u cilju boljeg i lepšeg života svih naših građana.
Verujem da ćemo i u narednom periodu imati odličnu komunikaciju kao preduslov svih
pozitivnih aktivnosti koje nam predstoje.


Zato predlažem da se povodom 10. juna – Dana opštine Lučani, preduzeću „Milan Blagojević
– namenska“ dodeli PRIZNANjE „POVELjA 10. JUN“



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar