Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U Čačku se održava 21. Evropski juniorski turnir

post-title
Foto: Infopress


Na teniskim  terenima Slobode u Čačku  u toku je  turnir  za dečake i  devojčice  uzrasta  do  14 godina. 

Na turniru  nastupaju  mladi teniseri I teniserke iz Srbije I regiona uzrasta do 14 godina. Danas su igrani mečevi trećeg kola, a nastupio je i trenutno najbolji teniser Evrope u kategoriji do 14 godina Ognjen Milić iz Kragujevca.

Konkurencija je dosta jaka , ima dosta stranaca I dosta dobrih igrača. Turnir je jako kvalitetan”,  kaže jedan od favorita na turniru, Ognjen Milić.

Ognjen Milić trenira u teniskoj akademiji “Tipsarević” I po dosadašnjim rezultatima predstavlja veliku nadu srpskog tenisa, a mnogi  smatraju da će baš on biti naslednik Novaka  Djokovića.

Ognjen je vanserijski talenat. Ne samo da poseduje talenat, nego je I mentalno jak, vredno radi  I očekujemo velike uspehe I napad na internacionalnu scenu”, ističe  Rajko Mladenović  Ognjenov trener .

Na turniru je nastupilo oko 150 tenisera, od kojih 50 u kvalifikacijama i  96  u glavnom turniru.

“Ovo je turnir druge kategorije, jači nego prethodnih godina. Ove godine imamo I prvog igrača Evrope, Ognjena Milića I devtog igrača u Evropi , tenisera iz Bugarske  tako da je za ovaj rang takmičenja ovo jedan od najačih turnira u ovom delu Evrope”, kaže zamenik direktora turnira Miloš Puzić.Finalni mečevi se igraju u subotu kada će biti I dodela pehara I svečano zatvaranje turnira.  Organizator  je  Teniski  klub  Sloboda,  a pokrovitelji  su  grad Čačak i  kompanija  Sloboda.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar