Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Radovi na asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva bez prekida i pri visokim temperaturama

post-title
Foto: Press služba


Iako je danas najtopliji dan u Srbiji sa temperaturama oko 40 stepeni Celzijusove skale, radovi na asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva na području gornjomilanovačke opštine obavljaju se bez prekida.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac obišao je danas radove na asfaltiranju lokalnog puta u Vrnčanima i tom prilikom odneo osveženje vrednim radnicima i zahvalio se izvođačima radova što i pri ovako visokim temperaturama rade u kontinuitetu na izgradnji puteva u milanovačkoj opštini.

-Vrednost radova je 3 miliona i 200 hiljada dinara, a još dve deonice ovde planiramo da završimo i to već sledeće godine. Ova deonica je veoma značajna jer spaja dva sela, a ovakvim tempom ćemo raditi do kraja građevinske sezone – kaže Kovačević i dodaje – Raspisali smo nove nabavke za oko 40 miliona dinara, otvaranje očekujemo narednih dana. Već u septembru biće novi poziv kojim ćemo pokušati da dodatno osnažimo infrastrukturu na teritoriji opštine Gornji Milanovac jer imamo novca za još neke putne pravce, tako da će građani biti zadovoljni na kraju ove sezone.

Zoran Kovačević, predsednik Mz Vrnčani kaže da ova deonica od nešto više od 600 metara kao i svaki put koji se uradi - mnogo znači.
-Hvala predsedniku i njegovim saradnicima koji su uvideli potrebe meštana ovog kraja i što ulažu u puteve u Vrnčanima, jer svaki metar asfalta mnogo znači- istakao je predsednik MZ Vrnčani.
Inače, radovi na lokalnim i nekategorisanim putevima obavljaju se gotovo svakodnevno, a podjednako su zastupljeni svi delovi opštine.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar