Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiGradski bazen u Gornjeg Milanovcu radi punim kapacitetom

post-title
Foto: Press služba


Predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević posetio je danas gradski bazen. Prema njegovim rečima, epidemiološke mere se poštuju, a kvalitet vode i održavanje bazena zadovoljavaju sve propisane kriterijume. Kovačević je sa direktorom Sportsko-rekreativnog centra Predragom Markovićem razgovarao i o projektu zatvorenog bazena, koji podrazumeva ulaganja u vrednosti od 300 miliona dinara i čija će realizacija upotpuniti sadržaj koji centar nudi Milanovčanima.

-U proteklih nekoliko godina uloženo je gotovo 8 miliona dinara da bi Gradski bazen u Gornjem Milanovcu danas ovako izgledao. Odrađena je zamena filter stanica, zamenjena boja u velikom i postavljene su pločice u malom bazenu, zamenjeni su tuševi, postavljene nove kapije i postignut je jedan maksimum koji je bio moguć u datom trenutku. Pred nama je projekat zatvorenog bazena, a u okviru toga biće dodatno uređen i prostor oko otvorenih bazena. U pitanju je dugoročan projekat, pokušaćemo da dobijemo sredstva od Republike, jer sami ne možemo da realizujemo investiciju u tom obimu – istakao je Kovačević.

Predrag Marković, direktor SRC “Breza“ upoznao je predsednika opštine da svakodnevna kontrola vode pokazuje da je kvalitet na odličnom nivou i da do sada nije dostignuta granična vrednost.
-Zadovoljni smo posetom u ovoj sezoni. I ove godine nagradili smo najbolje đake, učenike generacije, dobitnike Vukovih diploma i nosioce diploma sa Republičkih takmičenja besplatnim ulaznicama, a to se odnosi i na one koji su prošle godine ostvarili odlične rezultate a tokom 2020. nisu mogli da iskoriste tu mogućnost – rekao je Marković.

Inače, cene ulaznica nisu menjane već pet godina, tako da deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, za učenike srednjih i osnovnih škola cena ulaznice je 100 dinara, za odrasle 150. Cena ležaljki i suncobrana je 100 dinara, a svako treće dete u porodici, do navršenih 18 godina ima besplatan ulaz na bazen.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/