Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradski bazen u Gornjeg Milanovcu radi punim kapacitetom

post-title
Foto: Press služba


Predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević posetio je danas gradski bazen. Prema njegovim rečima, epidemiološke mere se poštuju, a kvalitet vode i održavanje bazena zadovoljavaju sve propisane kriterijume. Kovačević je sa direktorom Sportsko-rekreativnog centra Predragom Markovićem razgovarao i o projektu zatvorenog bazena, koji podrazumeva ulaganja u vrednosti od 300 miliona dinara i čija će realizacija upotpuniti sadržaj koji centar nudi Milanovčanima.

-U proteklih nekoliko godina uloženo je gotovo 8 miliona dinara da bi Gradski bazen u Gornjem Milanovcu danas ovako izgledao. Odrađena je zamena filter stanica, zamenjena boja u velikom i postavljene su pločice u malom bazenu, zamenjeni su tuševi, postavljene nove kapije i postignut je jedan maksimum koji je bio moguć u datom trenutku. Pred nama je projekat zatvorenog bazena, a u okviru toga biće dodatno uređen i prostor oko otvorenih bazena. U pitanju je dugoročan projekat, pokušaćemo da dobijemo sredstva od Republike, jer sami ne možemo da realizujemo investiciju u tom obimu – istakao je Kovačević.

Predrag Marković, direktor SRC “Breza“ upoznao je predsednika opštine da svakodnevna kontrola vode pokazuje da je kvalitet na odličnom nivou i da do sada nije dostignuta granična vrednost.
-Zadovoljni smo posetom u ovoj sezoni. I ove godine nagradili smo najbolje đake, učenike generacije, dobitnike Vukovih diploma i nosioce diploma sa Republičkih takmičenja besplatnim ulaznicama, a to se odnosi i na one koji su prošle godine ostvarili odlične rezultate a tokom 2020. nisu mogli da iskoriste tu mogućnost – rekao je Marković.

Inače, cene ulaznica nisu menjane već pet godina, tako da deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, za učenike srednjih i osnovnih škola cena ulaznice je 100 dinara, za odrasle 150. Cena ležaljki i suncobrana je 100 dinara, a svako treće dete u porodici, do navršenih 18 godina ima besplatan ulaz na bazen.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar