Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Direktan sudar dva automobila u centru Čačka: Od siline udara auto se prevrnuo (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Čačak - Jutros oko 9.00 sati u Čačku dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, ali na svu sreću, nije bilo teže povređenih lica.


Kako agencija RINA nezvanično saznaje, udes se dogodio na raskrsnici ulica Nemanjine i Kneza Miloša.

1634888674_cacak-udes-auto-na-boku-fotorina4


Do udesa je došlo kada je vozilo marke "Daewoo Matiz" pokušalo da skrene iz pravca Kneza Miloša u Nemanjinu, a na njega je naletelo iz suprotnog smera vozilo marke "Volkswagen Bora" koje je preseklo putanju kretanja drugog vozila. Od siline udara se vozilo koje je pokušalo da skrene prevrnulo završivši na bočnoj strani automobila.

"Čuli smo tup udarac, izleteli smo napolje i imali šta da vidimo, auto prevrnut na bočnu stranu i žena u njemu koja pokušava da izađe. Ulje iz automobila je isculerelo po kolovozu, dobro je što se nije zapalio", kazali su za RINU očevici.

 1634888673_cacak-udes-auto-na-boku-fotorina5

Hitna pomoć odmah je stigla na lice mesta i ženu koja je se nalazila u automobilu hospitalizovala sa lakšim telesnim povredama.


Na lice mesta stigli su pripadnici policije kako bi sačinili zapisnik, i utvrdili tačne okolnosti koje su dovele do ove nezgode, a saobraćaj u tom delu grada dok se uviđaj ne završi je  zatvoren.

RINA



Komentari

E moji novinari, pa nije vozilo pokusalo da skrene vec vozac tog vozila...

DR

22.10.2021 11:11


Ostavite komentar