Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održana sednica Gradskog veća u Čačku

post-title
Foto: Infopress


Na današnjoj sednici Gradskog veća u Čačku između ostalog razmatrano je donošenje rešenja o pokretanju postupka eksproprijacije zemljišta i objekata u cilju izgradnje Ulice Radenka Janjića, Ulice pružne, Ulice broj 1 i Ulice braće Stanića, kao i rešenje o pribavljanju u javnu svojinu izgradnjom objekta Zdravstvene stanice u Ljubiću. Početak gradnje planiran je na proleće.

 

Razmatranje rešenja o pribavljanju u javnu svojinu izgradnjom Zdravstvene stanice u Ljubiću, jedna je od najvažnijih tema tridesetdruge sednice Gradskog veća u Čačku. Za ovaj projekat budžetom za narednu godinu biće opredeljeno oko 370.000.000 dinara.

 

,,Nakon tri godine uspeli smo da stvorimo uslove da na proleće počne gradnja Zdravstvene stanice na 2400 metara kvadratnih i površini od 41 ar. To je veoma važan projekat za sve žitelje leve obale Morave“, izjavio je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

 

Razmatrano je donošenje rešenja o pokretanju postupka eksproprijacije zemljišta i objekata za izgradnju saobraćajnice od ulice Nikole Tesle do Ulice Dragiše Mišovića. Ulica Radenka Janjića biće urađena u punom profilu sa trotoarima, što je veoma značajno budući da se u ovoj zoni nalazi i vrtić.

 

Na dnevnom redu našlo se i donošenje rešenja o dodeli sredstava za oblast sporta. Dobra vest je da će čačanski sportski klubovi dobiti dodatna sredstva u ukupnom iznosu od 10. 060. 000 dinara.

Infopress

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar