Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Radojević: Stevanić je svojim rezultatima demantovao Dveri

post-title


Dveri su džuboks stranka koja peva kako im se plati, kako ko, i kako kad. Danas im je na repertoaru stara pesma o Milošu Stevaniću, bivšem direktoru SC "Mladost" i novopostavljenom pomoćniku gradonačelnika za infrastrukturu.

 

 

Osporavali su Stevanića, i kada smo ga birali na sednici Skupštine grada Čačka za direktora SC "Mladost". Iza svake reči koju sam tada izgovorio, stojim i dan danas. Sve što su Boškovi trbuhozborci iz Dveri tada govorili palo je u vodu, jer ih je Stevanić demantovao rezultatima i delima. Gradska plaža više nije blatnjavi parking, već lepo uredjena oaza mira za uživanje. Gradski bazeni i atletski stadion su rekontruisani do neprepoznatljivosti. Grad Čačak bogatiji je za 20 dečijih igrališta, kako na gradskom, tako i seoskom području, a u 2022. bićemo bogatiji za još 13 novih, kao i dve teretane na otvorenom. Sportski klubovi besplatno koriste termine u svim objektima kojima ova ustanova rukovodi. Broj sadržaja, objekata, i otvorenih terena je udvostručen.

 

 

Izgrađen je park za pse, završen je Park mladosti, izgrađen teren za odbojku na pesku, rekonstruisan bedem ka Košutnjaku, izgrađena nova pešačka staza oko gradskog stadiona, a uskoro se završava i parking kod gradske plaže. Svi objekti i tereni su obezbeđeni i fizički i video nadzorom.

 

Sopstveni prihodi su duplirani, iako od 2018. godine Sportski centar ''Mladost'' nema pravo na prihod od izdavanja viška poslovnog prostora, već zakupci direktno uplaćuju sredstva u budžet grada.

 

 

Sve ovo je bilo moguće zahvaljujući odnosu i menadžmentu koji je Miloš Stevanić imao prema zaposlenima, ali i svesrdnoj podršci Miluna Todorovića u realizaciji i planiranju svih projekata i aktivnosti. Matija Bratuljević je odlično rešenje za Stevanićevog naslednika, i gradjani mogu biti sigurni da će aktivnosti u SC "Mladost" nastaviti istim tempom kao i do sada. 

 

 

Srpska napredna stranka konstantno preispituje svoje odluke i kadrovska rešenja. Težimo ka tome da mladi ljudi puni energije i volje za radom dodju na mesta sa kojih mogu da sprovode politiku naše stranke i da u saradnji sa starijim i iskusnim kolegama prave rezultate sa kojim se ponosimo i zbog kojih nas gradjani glasaju. 

 

 

Za kraj bih posavetovao rukovodstvo Dveri da se bave svojim programom, i da se što pre operu od koalicije sa Djilasom. Smanjili smo cenzus na 3%, ali ako nastavite sa politikom negiranja rezultata i dela koja su vidljiva i svima očigledna, teško da ćete i ovaj cenzus preći.

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar