Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Grupa mladića vređala svoje sugrađana druge vere: Pevali ""Božić je, Božić je, pucaj u džamije", policija munjevitom akcijom uhvatila vinovnika incidenta

post-title
Foto: RINA


Priboj – U večeri kada su svi pravoslavni vernici slavili najradnosniji hrisćanski praznik Božić, u Priboju se dogodio skandalozan incident u kome je grupa mladića skandirala "Božić je, Božić je, pucaj u džamije", čime su vređali pripadnike druge vere u svom gradu, a snimak osvanuo na društvenim mrežama.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u ovom gradu identifikovali su osamnaestogodišnjeg mladića koji je, kako se sumnja, u noći između 6. i 7. januara ove godine izazvao incident u kome se vređaju građani druge nacije i vere.

 

Odmah po objavljivanju snimka na društvenim mrežama i u medijima, na kome mladić peva pesmu neprimerenog sadržaja, policija je pokrenula istragu i vrlo brzo identifikovala učesnika ovog događaja.

 

Takođe, o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar