Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Da se Eurometal izdigne iz pepela – 4. maja donatorski koktel u hotelu Prezident. Svi ste pozvani!

post-title
Foto: Infoliga


U sredu 4. maja u 19 časova u hotelu Prezident biće organizovan humanitarni koktel u okviru kog će se prikupljati sredstva za pomoć pri obnovi firme EUROMETAL iz Ivanjice, koja je do temelja izgorela 28. aprila u velikom požaru.

 

Pozivaju se svi privrednici i fizička lica da prisustvuju ovom humanitarnom događaju i doniraju u skladu sa sopstvenim mogućnostima.

 

Svi privrednici na licu mesta moći će da preuzmu ugovore o donaciji a fizička lica će takođe moći da učestvuju kroz novčane priloge.

 

Humanitarni koktel organizuju prijatelji pod okriljem Razvojne agencije Ivanjice uz svesrdnu pomoć lokalne samouprave i muzičkih bendova koji će takođe dati svoj doprinos ovoj dobrovoljnj akciji.

 

Porodica Nikolić iz Crnjeva, vlasnici poznate i cenjene firme EUROMETAL Ivanjičanima poznatija kao RAMO, uspešno je razvijala posao više od 30 godina. Firma se bavi trgovinom tehničke robe, širokog spektra alata i opreme, boja i lakova, sitne i krupne mehanizacije, opreme za industriju i poljoprivredu, uslugama u oblasti celokupne mašinske delatnosti. Veoma važan segment je prodaja i izrada prateće opreme za drvnu industriju i za veliki broj poljoprivrednih proizvođača , naročito proizvođače malina.

 

EUROMETAL je veoma značajna logistička podrška velikom broju ivanjičkih firmi koje se bave obradom drveta, proizvodnjom montažnih kuća, nameštaja, peleta, tekstila, građevinom i svim zanatlijama. Pored toga važno je istaći da su obezbeđivali je brzu, adekvatnu i stalnu podršku kako mnogobrojnim firmama tako i poljoprivrednim proizvođačima. Veliki rad i trud svakog člana porodice Nikolić i njihovih radnika sigurno je jedan od bitnih faktora za razvoj privrede na teritoriji čitave opštine Ivanjica.

 

Vredni, radni i pošteni ljudi izlazili su u susret uvek i svakome i bezbroj puta donirali rad i opremu kada im se neko obratio za pomoć.

 

Zajednički cilj je da kroz donacije pomognemo u obnavljanju firme, jer verujemo da su to istinski i zaslužili.

 

Očekujemo vas na donatorskom koktelu u hotelu Prezident, sreda 4. maj, 19 časova.

 

Donacije možete uplatiti i putem računa:

 

Firma Eurometal: 155-0071700082894 -17 Halkbank Akcionarsko društvo Beograd

 

Dragan Nikolić: 155-3400181615442-40

Infoliga



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar