Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"U potrazi za Ljubicom"

post-title
Foto: Infopress


Na sceni Gradske biblioteke ,,Vladislav Petković Dis” u Čačku odigrana je predstava ,,U potrazi za Ljubicom”.  Ovo je drugo  izvođenje pred publikom učenika OŠ,,Milica Pavlović”, koji su se sa na ovaj način  oprostili od četvorogogodišnjeg druženja i učenja sa učiteljicom .

Radnja predstave ,,U potrazi za Ljubicom”, odvija se na napuštenom brodu na kome gusari koji su glavni akteri ovog komada ulaze u razne sukobe. Postavlja se filozofsko pitanje  kako otkriti tajnu ovog sveta, ali i to kako ga spasiti od svih nemilih stvari?

Fotografije-3
Foto: Infopress

Kako se predstava odvija mladi glumci otkrivaju na sceni da niko ne može da kaže gde se krije tajna spasenja sveta, već da je ona u svim srcima, a da je najvažnije da budu otvoreni jedni prema drugima , pružajući podršku I razumevanje.

U ovom komadu mali maturanti pokazali su da nisu samo dobri učenici, već i da se lepo snalaze ,,na daskama za koje se  kaže da život znače”. Posebno zbog toga što  su deca najstrožija publika, a mališani su glumce na sceni nagradili  aplauzom i na ovaj način  želeli  su zajedno da pošalju poruku da je u životu najvažnije negovati prave , a često zaboravljene vrednosti!

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar