Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Quantox Academy – U toku je upis generacije 2022/23

post-title


Quantox Technology je kompanija koja na našem tržištu posluje već punih 16 godina. Danas Quantox posluje u 7 zemalja Evrope i broji preko 500 zaposlenih. Quantox kompanija je uvek bila okrenuta edukaciji i razvoju talenata u oblasti IT-a, a u prilog tome govori i referenca od preko 200 praktikanata koji su prošli kroz Quantox program prakse. Kako je IT industrija u Srbiji u stalnom razvoju, a potreba za IT kadrom sve veća, rodila se ideja o otvaranju Quantox akademije.

Cilj akademije je razvoj IT kadrova koji će biti osposobljeni da se nose sa savremenim tokovima i trendovima u poslovanju, a akademija će to podstaći kroz stalne inovacije u obrazovanju koje će imati transformativni uticaj na društvo.

’’Naš cilj je da polaznicima pružimo znanje koje će moći da primene nakon završetka akademije, kao i da odgovore na izazove koje diktira IT tržište, a tim Quantox akademije će im biti podrška na njihovom putu karijernog razvoja. Želimo da steknu znanje koje će ih diferencirati na tržištu rada i obezbediti uspeh u budućoj karijeri’’, navodi direktorka akademije Marina Popović.

Tim Quantox akademije čine programeri i iskusni stručnjaci iz oblasti IT-a, kao i renomirani profesori sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti softverskih tehnologija.

Polaznicima su na raspolaganju obuke iz PHP programiranja, Java programiranja i React programiranja.

Kako su znanje i iskustvo zaposlenih jedan od kompanijskih prioriteta, Quantox Technology će zajedno sa Quantox akademijom ići putem konstantnog ulaganja u obrazovanje i razvoj IT kadra, kako bi bili spremni i odgovorni prema zajednici, kada je u pitanju obezbeđenje kvalitetne edukacije i slediti put ka digitalnoj transformaciji društva.

Quantox akademija poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na obuke za IT zanimanja, upisni rok za oktobar 2022/2023. je u toku ili posetite sajt https://quantox.academy/

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar