Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Upala mu kašika u med: Bojoviću dve plate i telefon od 200.000 dinara

post-title


Novi direktor JP Gradac Milan Bojović smenjen je pre nekoliko meseci sa mesta pomoćnika gradonačelnika Čačka. Njegovim radom nisu bili zadovoljni mnogi, a inicijativa za promene u gradskoj vlasti potekla je od Izvršnog odbora SNS-a. Ipak, Bojović je odmah imenovan za VD direktora JP Gradac.

Tako je smenjeni pomoćnik praktično nagrađen. Bojović kao direktor ovog javnog preduzeća čiji je osnivač grad Čačak, ima platu od oko 130.000 dinara. Pored osnovne plate, Bojović na mesečnom nivou dobija još oko 115.000 dinara kao član Radne grupe za pripremu Prestonice kulture 2023. Nepoznato je po kom kriterijumu je baš Bojović postao deo te radne grupe. Ako su razlog infrastrukturni projekti i u tom slučaju je logičnije da je izbor pao na zamenika ili pomoćnike gradonačelnika. Stiče se utisak da su privatne relacije i lični odnosi presudni kada je u pitanju kadrovska politika čačanskog SNS-a.

Da stara poslovica "Ko nije za sebe, nije ni za drugog" ima uporište, govori i podatak da je Bojović odmah po stupanju na dužnost VD direktora JP Gradac, naručio sebi novi službeni telefon. Prema saznanjima do kojih je došao MediaPortal u pitanju je telefon marke Samsung Z Fold, koji na tržištu košta izmedju 200 i 250 hiljada dinara. Reklo bi se da za Milana ove zime nema krize.

telefon samsung

Bojović je član SNS-a postao pre 2 godine, a među naprednjacima nije omiljen, jer je u više navrata vređao članove SNS-a, pa i samog predsednika države.

bojovic 1

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar