Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PREMIER premijerno u KRALJEVU od danas

post-title
MediaPortal


Kraljevčane od danas očekuje bogatija ponuda taksi usluga.

Kad se kaže “PREMIER“ taksi, uvek je prva pomisao na kvalitet, udobnost i bezbednost, a ne sme se zanemariti ni očuvanje životne srdine, jer se u ovoj grupaciji tome posvećuje izuzetna pažnja.

Od danas na ulicama Kraljeva možete očekivati nove “TOYOTA CHR“ na hibridni pogon poslednje generacije kao i najsavremenija vozila na elektro pogon. Jedan deo Srbije već duže vreme ima priliku da se svakodnevno uverava u besprekornost usluge koju im pruža korišćenje belo-zelenih i belo-plavih taksi vozila, a tu privilegiju će imati i stanovnici Kraljeva.

– Osim što će meštani ovog grada sada moći da se uvere u našu poslovnost, jedan broj će dobiti priliku da se kod nas zaposli i ja očekujem da ćemo dugo sarađivati na obostrano zadovoljstvo – kaže Nikola Milićević, predstavnik za štampu grupacije “PREMIER“.

Ovo je vek informacionih tehnologija i svakodnevno smo u prilici da otkrivamo neverovatne mogućnosti koje nam one pružaju. U “PREMIERU“ pomno prate sva dostignuća i trude se da ih što pre primene u praksi.

Osim pozivanja taksi vozila na uobičajeni način, putem poziva na brojeve 036 373733 i 066 373733 i 0800 373733 ili slanjem SMS poruke i upotrebom VIBERA, do vozila možete doći i korišćenjem android aplikacije "PREMIER" taxi koja se može jednostavno instalirati upotrebom PLAY prodavnice.

Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.

Pored praćenja tehnološkog razvoja izuzetna pažnja se posvećuje i stalnom proširenju opsega usluga.

"PREMIER Taxi Kraljevo" vam nudi mogucnost da vožnju platite svim vrstama platnih kartica.

"PREMIER taxi Kraljevo" u ponudi ima i postpaid kartice na koje imaju pravo svi zaposleni stanovnici grada Kraljeva a koja omogucava da svoje voznje platite na odlozeno i do 60 dana ili po prijemu zarade.

"PREMIER GRUPACIJA" je poznata da uvek ima nova vozila i sa njima možete otići u bilo koji deo Srbije, ali i Evrope.

Da vam za vreme dugih vožnji ne bude dosadno, u udobnim i klimatizovanim vozilima, dostupan vam je besplatno Wi-Fi i osveženje.

Posebno se vodi računa o tome ko seda za volan. Svi vozači, pored zavidnog umeća vožnje, govore i strane jezike. Zbog toga se preko 500 privatnih i društvenih preduzeća opredelilo za saradnju sa grupacijom “PREMIER“, jer znaju da će njihovi poslovni partneri ili radnici uvek bezbedno stići na određeno mesto i dobiti vrhunsku uslugu.

U “PREMIERU“ su mislili i na one koji iz određenog razloga nisu u mogućnosti da sednu za volan svog automobila. Na takav poziv doći će dva vozača. Jedan će, na željeno mesto, odvesti vas, vašu porodicu ili prijatelje, dok će drugi upravljati vašim vozilom.

Bezbednost, brzina, pouzadnost, kvalitet, iskustvo, briga o životnoj sredini i zajednici, dovoljno razloga da koristite “PREMIER“ taksi.

 

MediaPortal/PR tekst

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar