Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Četvorica nastradalih mladića iz Užica nikad neće biti zaboravljeni: Oslikava se mural za Vladimira, Uroša, Stefana i Nikolu i to na deonici na kojoj su izgubili živote (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Pre nepunih dvadeset dana Užice je potresla nezapamćena tragedija kada su na magistralnom putu ka Zlatiboru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradala četvorica mladića. Vladimir, Uroš, Stefan i Nikola nikada neće biti zaboravljeni, a pokrenuta je i inicijativa za oslikavanje murala sa njihovim likovima i to baš na deonici na kojoj su izgubili živote.

"Ovo je veliki gubitak za čitav grad. Četiri mlada života su otišla u nepovrat. Svi ćemo ih se zauvek sećati, jer su to bili dobri i vredni momci puni života. Ovaj mural je samo naš mali doprinos koji možemo učiniti da i svi koji prolaze ovim putem ne zaborve ovu tragediju", kažu za RINU Užičani.

1664446908rina-mural
Foto: RINA

Inače, deonica magistralnog puta Užice - Zlatibor u blizini Surduka važi za jednu od najrizičnijih, a do sada je tu nastradalo preko dvadeset ljudi.

Brza vožnja i upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola najčešći su uzroci saobraćjnih nezgoda. Ostaje nada da će svi oni koji prođu ovim prometnim putem koji vodi ka Zlatiboru, kad vide likove četvorice nastradalih mladića smanjiti gas i tako možda spasiti svoj, a možda i neke tuđe živote.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar