Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović: Želimo da što pre izađemo iz rezultatske krize!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U okviru 7. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart otisnuće se put Podgorice, gde će na parketu Sportskog centra ,,Morača“ ukrstiti koplja sa domaćim Studentskim centrom Derby (petak, 20:00, Arena sport 3 premium).

Marko Marinović, šef struke Čačana, nije zadovoljan rezultatima svog tima u prvih šest kola.

,,Nismo očekivali ovakve rezultate. Niko ne može da bude zadovoljan nakon šest vezanih poraza. A nismo imali ni sreće, moram da prizna. Ali šta je, tu je, ne možemo da vratimo vreme unazad. Moramo da mislimo o utakmicama koje dolaze”, izjavio je Marinović.

Čačani, naravno, nemaju nameru da se predaju!

,,Sledi nam nekoliko utakmica sa ekipama sličnog ranga poput našeg. Pokušali smo u prethodnih 10 dana da se osvežimo i pripremimo za izazove koji dolaze. Doduše, imali smo malih kadrovskih problema, ali smatram da smo dobro iskoristili prethodno vreme”, smatra trener čačanske ekipe.

Novi izazov Borac Mozzart će imati u glavnom gradu Crne Gore, protiv ekipe koja je do sada dva puta slavila ABA ligi.

,,Studentski centar je prošle sezone bio prijatno iznenađenje. Ove godine ima sličnu ekipu, koja je spoj mladosti i iskustva. Ima nekoliko iskusnih igrača, ali i mlade i perspektivne košarkaše, a vodi ih kvalitetan trener Žakelj. Neće nam biti lako, jer Podgoričani igraju agresivno kod kuće”, rekao je šef struke.

Takođe…

,,Rivala odlično poznajemo, a imali smo i dovoljno vremena da se pripremimo za duel. Izvukli smo pouke iz prethodnog perioda i želimo da što pre izađemo iz rezultatske krize”, kazao je Marinović.

Borac Mozzart je od nedavno jači za mladog organizatora igre Mihaila Petrovića.

,,Nadam se da će nam Mihailo pomoći. On je mlad, talentovan igrač, tako da verujem da će se brzo uklopiti u naš sistem rada”, dodao je Marinović.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar