Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Požega: Usvoje predlog četvrtog rebalansa budžeta

post-title
Foto: Press služba


Na sednici opštinskog veća opštine Požega, većnici su usvojili predlog četvrtog rebalansa budžeta za ovu godinu. Okosnicu ovog predloga predstavlja obezbeđenje sredstava za finansiranje aktivnosti novootvorenog odeljenja vrtića u Srednjoj Dobrinji.

U nastavku zasedanja, većnici su pozitivno odgovorili na zahtev za ponovno otvaranje odeljenja osnovnih škola u Godoviku i Tometinom Polju, koje će nakon višegodišnje pauze ponovo otvoriti vrata za učenike.

Zahtev JKP "NAŠ DOM", za povećanjem cena je usvojen samo u delu koji se odnosi na povećanje cene vode, dok će ostale usluge ostati na dosadašnjem nivou.

Izveštaji o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti u prvih devet meseci za javna preduzeća "DUBOKO", "RZAV" i "NAŠ DOM" su usvojeni jednoglasno a članovi veća su podržali i predlog da merna stanica za merenje kvaliteta vazduha u Požegi bude postavljena u dvorištu objekta "Pčelica" - predškolske ustanove "Olga Jovičić Rita".

O ovim, ali i nekim drugim pitanjima, konačnu odluku će doneti odbornici skupštine opštine Požega na svom narednom zasedanju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar