Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održana 22. sednica Skupštine grada Čačka

post-title
Foto: Infopress


Danas je održana je 22. sednica Skupštine grada Čačka. Na početku sednice odbornici Skupštine grada su se izjašnjavali o poveravanju direktnih prenosa skupštinskih zasedanja za tekuću godinu. Na javni poziv pristigla je jedna ponuda konzorcijuma regionalnih I lokalnih televizija koji čine TV Lav , TVGalaksija i TV Telemark, pa je komisija odlučila da odbornicima predloži da i ove godine građani Čačka prate direktne prenose sednica lokalnog parlamenta.

Konstatovan je i prestanak mandata dosadašnjem članu Gradskog veća Nemanji Trnavcu koji je podneo ostavku, a umesto njega je izabran Đorđe Pejak, iz odborničke grupe SPS.

Odbornici su  usvojili o novu cenu za isporučenu toplotnu energiju, koja će biti viša za 11 odsto na predlog JKP za grejanje Čačak. Odbornici su razmatrali i srednjoročne planove poslovanja dva regionalna preduzeća JKP Duboko Užice za period od 2022. do 2026. godine i JP Rzav Arilje za period od 2023. do 2027. godine.

Izjašnjavali su se se i o godišnjim planovima poslovanja više gradskih ustanova kulture, kao o predogu za osnivanje Centra za negovanje tradicije.

 

 

 


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar