Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počeli radovi na izgradnji „Lidla” u Kraljevu

post-title
Foto: Press služba


Na parceli u Karađorđevoj ulici u našem gradu, na kojoj je predviđena izgradnja poslovnog objekta za trgovinu na malo – „Lidl“ supermarketa, počeli su radovi, koje izvodi „Tehnogradnja“ Kruševac.

Ova vest obradovaće mnoge Kraljevčane koji željno iščekuju dolazak „Lidla“ u svoj grad, ali i one koji će prolaziti izuzetno frekventnom i dugom Karađorđevom ulicom, koja povezuje više stambenih i poslovnih zona Kraljeva sa Ibarskom magistralom na zapadu i centrom grada Kraljeva – na istoku. 

Izgradnjom objekta u Kraljevu, mogućnost brze i jednostavne kupovine proizvoda iz bogatog i pažljivo odabranog asortimana, uz veoma dobar odnos cene i kvaliteta, biće dostupna i žiteljima Kraljeva u supermarketu najmodernijeg tipa, koji će se prostirati na 2.603,14 m2. 

Uz objekat je predviđena i izgradnja parkinga sa 124 mesta, u okviru kojih osam za invalide i dva za roditelje sa decom, a planiran je i prostor za parking bicikala, kao i prostor pod zelenim površinama. 

 „Jednostavno. Bolje. Povoljnije” – moći će da kupuju i Kraljevčani zahvaljujući jednom od vodećih maloprodajnih lanaca u Evropi, koji će i u našem gradu kupcima ponuditi bogati asortiman prehrambenih, ali i neprehrambenih proizvoda, uz brojne pogodnosti.

 Grad Kraljevo i JKP „Vodovod“ Kraljevo su delom finansijski pomogli u obezbeđivanju infrastrukturnih uslova za početak gradnje „Lidlovog“ supermarketa u našem gradu. Kako ističe gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, dolazak „Lidla“ je dokaz da je kupovna moć građana Kraljeva porasla. I Kraljevčani i svi koji budu prolazili jednom od najvažnijih sabirnih saobraćajnica Kraljeva imaće mogućnost za kupovinu u „Lidlovom“ supermarketu – i svakodnevnih potrepština, ali i nabavki većeg obima. 

Kompanija „Lidl“ je svoju uspešnu priču započela u gradu Nekarsulmu u Nemačkoj, a prve prodavnice u Srbiji otvorila je 2018. godine. Danas je zastupljena u 32 zemlje sa oko 12.000 prodavnica, dok „Lidl Srbija“ broji više od 60 prodavnica i 2.800 zaposlenih širom naše zemlje.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar