Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Omladinac želi nastavak uspešnog niza iz jesenjeg dela prvenstva: Korak po korak do konačnog cilja

post-title
Foto: Ustupljena fotografija


Početak prolećnog dela prvenstva Zapadno-moravske zone fudbaleri Omladinca iz Zablaća, lidera na tabeli, očekuju odlično pripremljeni sa željom da nastave tamo gde su stali u jesenjem delu.

Trener Dušan Tošić ističe da je nakon tačno šest nedelja teških priprema koje su pratili nevolje sa vremenom i nemogućnošću da redovno treniraju na svom igralištu ali svakako više nego spremno dočekuju početak prolećnog dela.

“Tačno šest nedelja od prvog treninga je prošlo, teški uslovi za rad su nas pratili jer nismo imali teren da treniramo, pa smo kombinovali treninge i na veštačkoj travi i atletskoj stazi u ovkiru SC “Mladost”, a povremeno smo izlazili i naš teren sa prirodnom travom. Bilo je i povreda igrača koje su rezultat čestog menjanja podloge, ali sve je to normalno za tu fazu priprema.” – izjavio je šef stručnog štaba Dušan Tošić.

Foto: UStupljena fotografija

On je govorio i o pojačanjima tokom zimskog prelaznog roka i izrazio zadovoljstvo učinjenim na tom planu.

“Tokom prelaznog roka smo pažljivo birali igrače i doveli nekoliko njih, igrački kadar je osvežen, a došlo je i par igrača iz viših rangova, konkretno iz Srpkse lige Zapad, koji poseduju neophodan kvalitet koji nam je potreban da dođemo do cilja, a on je dobro poznat, da na kraju prvenstva budemo na prvom mestu.” – kaže trener Tošić.

O sutrašnjem duelu kaže da su im oni dužnici iz prvog dela sezone i da žele da im se revanširaju za poraz u prvom kolu.

“Ekipa Lazarice nam je dužnik iz prvog dela prvenstva, tada su nas iznenadili na domaćem terenu, stvarali smo šanse ali nismo uspeli da postignemo gol, što su oni kaznili sa dva kontranapada i odneli sva tri boda iz Zablaća. Stoga silno motiviani idemo na to gostovanje i nadamo se da ćemo se vratiti sa sva tri boda.” – zaključio je mladi trener Tošić.

Direktor kluba Nemanja Simonović ne krije da je cilj kluba plasman u viši rang ali i podizanje kluba na viši nivo u svakom smilu u čemu svedoče i skorot postavljeni reflektori na igralištu u Zablaću.

Foto: Ustupljena fotografija

“Cilj ekipe je da se plasiramo u viši rang, kroz dominaciju na terenu, želimo da kontrolišemo svaku utakmicu do poslednjeg kola. Neću pričati ništa unapred, idemo korak po korak, kolo po kolo. Kada na kraju prvenstva podvučemo crtu, onda ćemo pričati o daljim planovima i ambicijama.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar