Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sloboda spremno dočekuje prolećni deo prvenstva – Rumenić: Igraćemo atraktivan fudbal i afirmistati mlade igrače

post-title
Foto: Morava sport


Fudbaleri čačanske Slobode na startu prolećnog dela prvenstva sutra, u nedelju 19. marta, igraju komšijski derbi sa ekipom Jedinstva iz Konjevića, a u klubu spremno dočekuju ovaj susret i nadaju se pozitivnom ishodu.

Trener domaćih, Borivoje Rumenić, nekadašnji golman kome je ovo prvi trenerski aganžman u izjavi za Morava sport, kaže da ekipa spremno dočekuje ovaj susret i nadaju se pobedi.

Foto: Morava sport

“Pripreme su odrađene vrlo dobro obzirom na otežane zimske uslove, ispunili smo plan priprema i igrači su spremni za prolećne izazove. Kvalitetan protivnik na startu drugog dela sezone, dobro se poznajemo, očekujem kvalitetnu utakmicu i da se pobedom revanširamo za poraz iz jesenjeg dela u Konjevićima.” – izjavio je Rumenić.

Foto: Privatna arhiva/ustupljena fotografija

Rumenić kaže i da su ambicije Slobode uvek najviše.

“Želimo da igramo atraktivan fudbal uz što bolji plasman na tabeli, ali i afirmaciju mladih igrača.” – završio je Rumenić i pozvao sve ljubitelje fudbala da u nedelju dođu na igralište u “velikoj koloniji” i podrže ekipu Slobode na startu prolećnog dela.

Utakmica između FK SLoboda i FK Jedinstvo Konjevići se igra u nedelju 19. marta sa početkom od 14.30, treba napomenuti da je Sloboda ternutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa 25 bodova, dva više od Jedinstva koje se nalazi na šestom mestu Zapadno-moravske zone.

Morava sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar