Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Auto je prepolovljeno i smrskano, ima povređenih: Teška saobraćajna nezgoda kod Kragujevca, sudarili se putničko vozilo i kamion

post-title
Foto/Ilustracija: RINA


Topola - Najmanje dve osobe povredjene su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Topola - Kragujevac, u kojoj je došlo do direktnog sudara putničkog vozila i kamiona u mestu Desimirovac.

- Scena je jeziva, automobil je bukvalno prepolovljen, dok je i na kamionu šteta ogroman. Na ovoj deonici često dolazi do saobraćajnih nezgoda, jer je pravac. Mokar kolovoz i neprilagodjena brzina su čest krivac za ovakve scene. Nadam se da su putnici koji su se sudarili dobro - kažu meštani sela Desimirovac.

Odmah po prijavi, na lice mesta pristigle su ekipe Hitne pomoći koji povredjene prevezli u Klinički centar u Kragujevcu.

- Pacijenti povređeni u saobraćajnoj nezgodi primljeni su na Urgentno odeljenje, u toku je njihova dijagnistika. Koji je stepen njihovih povreda i u kakvom su stanju, biće poznato nakon toga, potvrđeno je za RINU u Kliničkom centru Kragujevac.

Na ovom delu magistralnog puta saobraćaj se odvija usporeno.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar