Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



BrazilBet online karavan kreće iz Čačka! Legendarna sportska kladionica i slot klub Brazil Bet sada i online!

post-title


Povodom otvaranja novog sajta za online klađenje i druge igre na sreću BrazilBet.rs, kladionica Brazil Bet organizuje karavan promocija kroz Srbiju. Start je u nedelju 21. maja, a prvi grad domaćin je naravno Čačak! 

Na tri lokacije (Solid, Fratelo i Robna kuća) organizovano je dvočasovno druženje, gde će se igrači upoznati sa novim sajtom. Ljubazne promoterke ponudiće im pomoć u pravljenju naloga, a uz prvi depozit dobiće i gratis piće. Osim toga, prvi depozit na BrazilBet.rs donosi i atraktivni CopaBonus dobrodošlice koji uvećava vaš iznos za igranje za 100%! 

U sjajnoj domaćinskoj atmosferi sa fantastičnim iznenađenjima u nedelju ćemo zajedno ispratiti završnicu Evrolige i druge mečeve. Prisetićemo se nezaboravnog šmeka tiketa devedesetih, starih dobrih igara na sreću, ali i pregledati moderne kombinacije i mogućnosti moćnog online servisa BrazilBet.rs

Sportska kladionica i slot klub BrazilBet pokrenuo je novi internet sajt za online klađenje i druge igre na sreću po uzoru na najmodernije svetske priređivače. Jednostavna registracija, atraktivan bonus dobrodošlice i bogata ponuda igara, samo su neke od karakteristika sajta BrazilBet.rs

Zapratite društvene mreže kladionice BrazilBet, ispratite sve promocije i saznajte gde karavan sledeće ide! Brazil Bet - mesto gde igra nikad ne prestaje! 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar