Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Biće mnogo poginulih, a svaki pokušaj deaktivaranja naše bombe će vas ubiti: Ovo je preteća poruka koja je stigla na adresu seoske škole u Pranjanima

post-title
Foto: RINA


Gornji Milanovac - Email poruka preteće sadržine koja je stigla na adresu OŠ "Ivo Andrić" u gornjomilanovačkom selu Pranjani zaprepastila je sve djake i nastavnike koji su se tom trenutku našli u školi. U toj mail poruci se navodi kako će bomba koja je postavljena u tom objektu odneti mnoge žrtve.

- Moja regrutovana osoba je sakrila bombu (Tetrul) u vašoj školi. Sastavljena je u skladu sa mojim instrukcijama. Mala je, ali veoma dobro pokrivena, nemoguće je oštetiti gradjevinsku strukturu ovom eksplozivnom napravom, ali biće mnogo ljudi ranjenih i ubijenih posle eksplozije. Svaki pokušaj deaktiva uredjaja će te ubiti. SVI ĆETE UMRETI! - navodi se u pretećoj poruci u koju je agencija RINA imala uvid.

Nakon detaljnog pregleda pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi i deca su vraćena na nastavu.

- Odmah smo evakuisali svu deci i pozvali policiju. Nakon detaljne pretrage utvrdjeno je da je u pitanju lažna dojava", rekao je direktor škole Zoran Pantović.

Ranije jutros, lažne dojave o bombama stigle su i Mašinsku i Medicnsku školu u Čačku.

RINA

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar