Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U hali kraj Morave košarkaši Čačka 94 savladali ekipu Novog Pazara (VIDEO)

post-title
Foto: Morava sport


U utakmici 3. kola KLS šampionata košarkaši Čačak 94 Quantox su u uzbudljivoj utakmici uspeli da savladaju ekipu Novog Pazara rezultatom 77:73 (12:22, 20:8, 24:24, 21:19).

Meč je bolje započela ekipa Novog Pazara koja je kvalitetniju igru u ovom delu utakmice iskoristila da prvu četvrtinu završi sa 10 poena prednosti. U nastavku meča košarkaši Čačka 94 su zaigrali značajno bolje te tako brzo prešli u vođstvo koje u jednom trenutku treće četvrtine bilo i maksimalnih 13 razlike. Ali tu naravno nije bio kraj uzbuđenima u ovom meču jer su tokom poslednjeg kvatrala košarkaši gostujučeg tima uspeli da preuzmu kontrolu igre i gotovo do samog kraja budu u vođstvu, ali im to nije bilo dovoljno jer su domaći pametnijom igrom u poslednjih dva minuta uspeli da dođu do bitnog trijumfa i skora 2-1 nakon tri odigrana kola.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Nerandžić sa tzv. dabl-dabl ućinkom, naime imao je 16 poena i 11 skokova, a dobre partije pružili su i Dodić i Grojić sa po 12 poena.

KK Čačak 94 Quantox: Dodić 12, Puliam 11, Grojić 12, Pešaković, Lakić 4, Majstorović 6, Gašić, Nerandžić 16, Pantić, Danilović 11, Dumić 5, Gugović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar