Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Džavon Freklin u iščekivanju meča sa Partizanom: Verujem da smo spremni za izazov!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Svoje putešestvije po regionalnoj ligi igrači Borca će nastaviti u Beogradu, gde će ih ugostiti kolege iz Partizana (ponedeljak, 20:00, Arena sport 1 premium).

Čačani na ovo izuzetno zahtevno gostovanje idu osokoljeni nedavnom pobedom u susretu sa FMP-om (96:75). Sa izrečenim je saglasan i Džavon Frenklin, najbolji pojedinac na pomenutom meču.

,,Impresioniran sam kakav smo imali pristup protiv FMP-a od prvog do poslednjeg minuta. Uostalom, o tome svedoči i rezultat. Izašli smo na parket kao tim, što je bilo divno videti. Model po kom smo igrali u prethodnoj utakmici trebalo bi da primenimo u narednoj protiv Partizana“, rekao je centar Borca.

Sledi okršaj u beogradskoj Areni, gde će čačanski sastav pokušati da ostavi što bolji utisak.

„Verujem da smo spremni za izazov koji je pred nama. Sposobni smo da igramo kvalitetan meč svih 40 minuta, što je preduslov da pariramo ekipi kakva je Partizan. O rivalu ne moram puno da pričam, reč je o sjajnom sastavu, učesniku Evrolige i aktuelnom šampionu ABA lige. Bez obzira na te podatke, koji upozoravaju, želimo da izađemo na teren i odigramo na visokom nivou“, smatra Frenklin.

Od kada je krenula regionalna liga Džavon Frenklin se nametnuo treneru Mijatoviću kao jedan od najpouzdanijih igrača. A o njegovim fizičkim sposobnostima suvišno je i govoriti.

„Moram da kažem da se još uvek navikavam na neke stvari u Evropi, a koje se, pre svega, tiču košarke. Ipak, imam veliku pomoć od čitavog tima, kako od saigrača, tako i od trenera. Želim da istaknem da se u Borcu nalaze zaista sjajni momci, koji su željni dobre igre i sportskog dokazivanja. Tako da mogu da poručim navijačima da će tokom sezone imati šta da vide od nas“, zaključio je Džavon Frenklin.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar