Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Evakuisano četvoro ljudi zaglavljenih u snežnim nanosima kod Ivanjice

post-title
Foto: RINA


Ivanjica – Juče se tokom večernjih sati u mesto Dobri Do kod Ivanjice odigrala prava drama kada je sneg koji satima pada na teritoriji ove opštine zavejao putnički automobil u kom su se nalazile dve osobe. Na lice mesta odmah su upučene spasilačke jedinice.

- Uprkos svim naporima oni nisu uspeli da probiju visoke snežene namete, pa je morao da bue poslat i traktor sa raonikom koji je u jednom momentu povukao zavejani automobil, kako bi vatrogasci mogli da izvuku putnike, potvrđeno je u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Ivanjici za RINU.

Ova akcija spašavanja trajala je oko dva sata, stoga nadležni još jednom apeluju na sve vozače da ne kreću na put bez preke potrebe u visinske delove u opštini Ivanjica.

Osim ove obavljene su još dve akcije spašavanja na teritoriji ivanjičke opštine.  

Putari iz Ivanjice sa teškom mehanizacijom uspešno su evakuisali jednu osobu, meštanina, koji je ostao zarobljen u snežnom nanosu u mestu Jasenovo, na putu koji ovu opštinu spaja sa Novom Varoši. U odvojenoj akciji, takođe putari su još jednom bili uspešni u akciji spašavanja u kojoj su evakuisali još jedno lice na podruciju mesne zajednice Kovilje.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar