Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Svečanom akademijom Predškolska ustanova ,,Moje detinjstvo” obeležila Dan ustanove

post-title
Foto: Infopress


Svečanom akademijom PU ,, Moje detinjstvo” , obeležila je Dan ustanove i deceniju rada. U godini u kojoj se obeležava jubilej, ovu ustanovu pohađa oko 1600 mališana, raspoređenih u 67 grupa u celodnevnom boravku i 13 grupa u četvoročasovnom trajanju.

Mališani iz Predškolske grupe ,, Cvetići” plesom uz numeru,, Uvek divan dan” podsetili su da je porodični dom najsigurnije mesto na svetu . Predškolsci ,, Zvezdice” uz numeru ,, Krug prijateljstva” pokazali su i da su drugarstvo, smeh i igra značajni segmenti odratanja u vrtiću. Nastupali su i mališani iz starije grupe,, Mali gusari” , koji su se predstavili kroz prču ,, Rođendan”.

,, U mesecu u kome se obeleževa jubilej, 2.novembra održan je festival igre i nauke, 23.novembra priređena je i radionica i tribina za roditelje o pristupu u vaspitanju pozitivne discipline. Održani su i sportski dani u saradnji sa osnovnim školama i na ovaj način PU,, Moje detinjstvo” obeležilia je deceniju postojanja i rada”, rekla je direktorka PU ,, Moje detinjstvo” , Suzana Simeunović.

Direktorka PU,, Moje detinjstvo” , Suzana Simeunović istakla je i da su tokom prethodnih godina postali poznati i po brojnim festivalima igre i znanja, humanitarnim aktivnostima.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar