Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Radovi na asfaltiranju ulice Mladena Žujovića

post-title
Foto: Press služba


U ulici Mladena Žujovića danas su u toku radovi na asfaltiranju. Ukupna dužina asfaltirane saobraćajnice iznosi 580 metara, a u okviru ovih radova asfaltirani su i delovi ulica Dušana Dugalića i Predraga Jevtića Škepa, što u ukupnoj dužini iznosi preko 800 metara.

– Završavamo kompletnu rekonstrukciju ulice Mladena Žujovića, sa svom instalacijom koja postoji ispod kolovoznog zastora. Opština Gornji Milanovac opredelila je 31.000.000,00 dinara za asfaltiranje u dva sloja asfalta u ulici Mladena Žujovića i Dušana Dugalića, kao i za deo u ulici Predraga Jevtića Škepa. Završavamo pre zime i ovom prilikom bih se zahvalio izvođačima, koji su zaista dali sve od sebe da sve tri ulice izgledaju dobro i da budu urađene kvalitetno. Mislim da će građani ovog dela naše opštine biti zadovoljni, s obzirom na to da su dobili kišnu i fekalnu kanalizaciju, kao i potpuno nov vodovod i dva sloja asfalta – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Izvođač radova je „Imperial Residence“ gradnja iz Beograda.

Danas smo ovde da bismo završili radove na asfatiranju ulice Mladena Žujovića, koja je sastavni deo projekta koji je uključivao i ulicu Dušana Dugalića. Završavamo projekat pre zime, mogu reći da smo imali punu podršku građana i verujem da su svi prepoznali značaj i kvalitet radova. Zahvaljujem se na podršci i saradnji koju smo imali od strane opštine Gornji Milanovac i predsednika Dejana Kovačevića – rekao je Vladimir Kovačević, „Imperial Residence“.

Sa završetkom radova, građani će dobiti potpuno novu modernu saobraćajnicu. U kompletnu rekonstrukciju ulice Mladena Žujovića uložena su značajna sredstva, a sve u cilju poboljšanja uslova života građana.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar